Havearkitekt (Havearkitekt)

Member for
1 month, 4 weeks
Country
Denmark
Time zone
Europe: Berlin
Language
Charity

I løbet af 2-4 hverdage kan du forvente et opkald fra de tre konkurrerende havearkitekter med hver deres hæderlige specialtilbud. Ludvig Callisen, Aalborg: Vores husstand bestilte samme dag tre fair tilbud og besluttede os for Grøn vedligehold til at påtage sig opgaven "etablering af træer og buske" i Viborg. Super tjeneste, kan ikke andet end anbefales (og jeg fik rabat). Det er meget let at benytte herværende havearkitekttjeneste og alle gartnere i Viborg vil meget gerne arbejde med alle former for havearkitektopgaver alle steder tæt på dig.

Vi anstrenger os konstant for, at opstøve eftertragtede 3 tilbud havearkitekt fra kvalificerede billige havearkitekter nær dig. Anvend vores 100 pct gratis tjeneste Billig-gartner.dk og spar enkelt mange penge. På denne rabatportal tager vi ikke noget for at udføre arbejdet med at opstøve 3 tilbud - da det er fuldstændig gratis at tilbyde os din havearkitektopgave.

3 tilbud havearkitekt

Den orientalske frugtflue er en af ​​verdens mest destruktive skadedyr og udgør en betydelig trussel mod Floridas 123 milliarder dollars landbrugsindustri og de to millioner job, den støtter. Miami-Dade County landbrugsindustri er en industri på 1,6 milliarder dollars, og vi vil bruge hvert våben i vores arsenal, der er nødvendigt for at udrydde denne skadedyr og beskytte Florida landbrug og vores økonomi. Angrebet truer områdets evne til at producere de frugter og grøntsager, som nationen er vokset til at stole på i vintermånederne, regionens samlede økonomiske sundhed og de tusinder af job, der er afhængige af denne industri. Miami-Dade County er statens førende inden for produktion af tropiske grøntsager, tropiske frugter og prydgartnerier, og den samlede landbrugsproduktion genererer mere end 1,6 milliarder dollars i årlig økonomisk virkning og understøtter mere end 11.000 job. Afdelingen sammen med det amerikanske landbrugsministerium har arbejdet aggressivt med at udrydde denne skadedyr. Indsatsen inkluderer: At hjælpe industrien med kravene i deres overensstemmelsesaftaler; Karantæne af et 85 kvadratkilometer stort område omkring kerneområderne, hvor detektering er foretaget for at forhindre spredning af fluen.

Behandling af et område på 1,5 kvadratkilometer rundt om hver fluedetektion. Denne behandling, der udføres af afdelingen, består af at tiltrække hanfluer til agn, som består af et tiltrækkende middel, et insekticid og et fortykningsmiddel. Fluerne dræbes, når de lever af agnet. Agnblandingen påføres ugentligt på de øvre dele af telefon- og brugsstænger. Anvendelsen fortsætter i mindst to livscyklusser for fluen efter hver fund, hvilket er cirka 60 dage.

Fjernelse af frugt fra værtstræer - mens træerne forlades - inden for 200 meter fra en larve eller moden hunfrugtflue; og jordsprøjtning med GF120, et pesticid certificeret til anvendelse i økologisk landbrug. Spinosad (GF-120 NF NaturalyteTM Fruit Fly Bait) er et insekticid, der ekstraheres fra den naturligt forekommende jordmikrob, Saccharopolyspora spinosa. Spinosad er i almindelig brug af organiske producenter og blev tildelt en ”Green Chemistry” -præmie af det amerikanske miljøbeskyttelsesagentur, som klassificerer det som ”reduceret risiko” på grund af dets gode miljøprofil.

Level
Solved
0
Total
0.00

Level progress

0
1

No solved problems yet.